Kontakt & Info

Tidsbestilling:

Tidsbestilling kan foretages på email: info@lauenborg-coaching.dk eller på tlf. nr. 29807183 (ml. 10-15) – du må også gerne SMS’e din tidsbestilling da jeg ofte er i møde og derfor ikke har tid til at ringe tilbage – jeg vender hurtigt tilbage med forslag til tider.

Der er pt. tider tirsdage og onsdage mellem 10.30 – 19.30.

(Bemærk: Jeg sidder i sagens natur ofte i møde:-), så tager jeg ikke telefonen må du endelig lægge besked eller sende mig en email)

Er du i tvivl om det du kommer med matcher mine kompetencer og erfaring?

Det er ganske naturligt at opleve den slags tvivl og du er derfor meget velkommen til at beskrive og uddybe det du søger hjælp og coaching til i en email eller ringe til mig. Jeg vil ud fra din beskrivelse let kunne vurdere om det falder inden for mit felt og interesseområde.

VIGTIG INFO OM CORONAVIRUS:

Når du kommer til mine praksislokaler, som jeg deler med andre behandlere og coaches er det vigtigt at pointere, at vi selvfølgelig forholder os til den krise der pt. er i Danmark med Coronavirus.

Inden der kommer klienter og i løbet af dagen efter hver klient, afspritter vi alle dørhåndtag og andre kontaktpunkter som man kan komme i berøring med og der er selvfølgelig mulighed for at vaske hænder og tørre dem i papirhåndklæder. 

Derudover så henstiller vi alle besøgende til ikke at møde op hvis de har de mindste tegn eller symptomer der kan relatere til Covid19 eller har været i kontakt med nogen der havde symptomer der kan relatere til Coronavirus. Og har du været ude at rejse for nyligt eller været i et af de røde lande inden for de sidste 14 dage, bedes du ej eller heller møde op på vores klinik, da du derved kan have været udsat for smitte og være rask smittebærer. 

HUSK: better safe than sorry er det princip vi kører efter for tiden når det kommer til at mødes. Det gælder selvfølgelig også de som arbejder på klinikken.

Og så hilser vi selvfølgelig på hinanden med buk eller anden form for hilsen fremfor kram og håndtryk og vi vasker hænder og håndled inden sessionen starter og holder behørig afstand.

Kom så tæt på aftalt tid som muligt. Vi forsøger ikke at bruge venteværelset. Hvis der er kø, lukkes I ind lidt af gangen, men vi gør alt, hvad vi kan for at planlægge, at det ikke sker.

Skypecoaching eller telefoncoaching er også en mulighed i disse tider hvis det foretrækkes. Skriv hvis du ønsker det, i stedet for fremmøde.

 

Vejledende priser

Et typisk coachingforløb tager mellem 4-6 gange. Læs evt. mere om hvad er et coachingforløb kan her

Individuel sessions: (en person)
Pris pr.  session for private(1 time):  kr. 1095 inkl moms.
(Du kan sagtens betale for én session ad gangen, pakkeløsning er slet ikke noget krav, det er op til dig)

Pakkeløsning med 4 sessions (1 time) for 3995 dkk inkl moms (normalpris: 4380) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 5 sessions (1 time) for 4995 dkk inkl moms (normalpris: 5475) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 6 sessions (1 time) for 5995 dkk inkl moms (normalpris: 6570) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Parcoaching:
Pris pr. session (1,5 time): 1795 DKK inkl moms

Iværksættercoaching med 2-4 personer:
Pris pr. session: (min. 1,5 time) 2500 inkl moms.

Betaling

Efter hver coaching session, sendes der faktura med email som kan betales med Mobilpay eller bankoverførsel. Betalingsfrist er 2 dage.

Aflysning/Udskydelse af tid:

Bedes foretaget på telefon eller sms senest 2 hverdage før mødet inden kl. 12.00 på telefon 29807183(Aflysning/udskydelse pr. E-mail godtages ikke da jeg ikke tjekker emails hver dag)

Ved for sen aflysning, udeblivelse eller ønske om at rykke tid hæfter du for det aftalte antal timer og faktureres herefter.
(Dette gælder dog ikke hvis du har de mindste symptomer på Covid-19, her skal du aflyse!)

Inden du udskyder eller aflyser din tid, så venligst læs dette indlæg om vedholdenhedens betydning for dit forløb

Adresse:

Vigtigt når du møder til coaching session: Du må gerne komme nogenlunde på klokkeslættet og helst ikke før tid, da jeg forbereder mig grundigt til hver session og person der kommer.

Nansensgade 47 st. th. (Center for kropsterapi og selvudvikling)
1366 København K
CVR. nr. 27535615

Centeret ligger fem minutters gang fra Nørreport station. Er du i bil er det muligt at finde parkering i kvarteret eller i parkeringskælderen under Israels plads.
Kommer du om eftermiddagen, så sæt ekstra tid af til at finde parkering!