VIGTIG INFO OM CORONAVIRUS

VIGTIG INFO OM CORONAVIRUS:

Når du kommer til mine praksislokaler, som jeg deler med andre behandlere og coaches er det vigtigt at pointere, at vi selvfølgelig forholder os til coronavirus.

Inden der kommer klienter og i løbet af dagen efter hver klient, afspritter vi alle dørhåndtag og andre kontaktpunkter som man kan komme i berøring med og der er selvfølgelig mulighed for at vaske hænder og tørre dem i papirhåndklæder.

Har du symptomer?

Du må ikke at møde op hvis du har de mindste tegn eller symptomer der kan relatere til coronavirus eller har været i kontakt med nogen der havde symptomer der kan relatere til coronavirus, med mindre du lige er testet negativ for coronavirus.

Har du selv symptomer der kan relatere til coronavirus, skal du minimum have været HELT symptomfri i minimum 48 timer før du kan møde op til session.

Har du været testet positiv for covid19 skal du minimum have været HELT uden symptomer i 7 dage før du kan møde op til session.

Har du været i nærkontakt med en coronasmittet skal du have været i karantæne i 14 dage og været testet negativ 2 gange inden for den periode. Læs mere her på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Og har du været ude at rejse for nyligt eller været i et af de røde lande inden for de sidste 14 dage, bedes du ej eller heller møde op på vores klinik, da du derved kan have været udsat for smitte og være rask smittebærer.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer, læs venligst mere på deres hjemmeside her.

 

HUSK: better safe than sorry er det princip vi kører efter for tiden når det kommer til at mødes. Det gælder selvfølgelig også de som arbejder på klinikken.

Og så hilser vi selvfølgelig på hinanden med buk eller anden form for hilsen fremfor kram og håndtryk og vi vasker hænder og håndled inden sessionen starter og holder behørig afstand.

Kom så tæt på aftalt tid som muligt. Vi forsøger ikke at bruge venteværelset. Hvis der er kø, lukkes I ind lidt af gangen, men vi gør alt, hvad vi kan for at planlægge, at det ikke sker.

Online videocoaching eller telefoncoaching er også en mulighed i disse tider hvis det foretrækkes. Skriv hvis du ønsker det, i stedet for fremmøde.