Iværksættercoaching

ivaerksaetter_lilleHar du drømmen om at blive iværksætter, om at starte dit eget firma, blive din egen herre, men mangler du modet, retningen, planen, idéen eller andet for at komme i gang? så kan iværksættercoaching med undertegnede, være det skridt der får den afgørende betydning for den drøm.

At være iværksætter er ikke et job, det er en livsstil. Jeg har været fuldtidsiværksætter og selvstændig siden 2004 og haft coaching praksis i København siden 2002 og iværksættercoaching har de sidste par år fyldt mere og mere i min praksis.

Min personlige motivation for at være iværksætter er at jeg har en enorm virke- og udviklingstrang, en trang jeg kun kan få afløb for og udleve som iværksætter og selvstændig.

I min tid som lønarbejder oplevede jeg generelt at det var svært at indfri mine behov for innovation, udvikling, kreativitet og progressivitet. Gennem tiden som lønarbejder fandt jeg at der mange gange, var lige lovligt lavt til loftet, og det var svært at få rum til mit drive og iderigdom.

Enden på det blev at jeg trak håndbremsen, lukkede øjnene og sprang ud som fuldtidsiværksætter.

I dag er jeg involveret aktivt i 3 virksomheder og kender jeg mig selv ret, skal der nok komme flere og nye til. For første gang i mit liv føler jeg at jeg bruger mig selv og mine talenter fuldt ud, og jeg er drevet af et stærkt ønske om at formidle dette videre til mine iværksætter klienter.

Iværksættercoaching og rådgivning

Igennem tiderne har jeg coachet og rådgivet en række iværksættere og selvstændige til at udleve deres drømme og dem selv gennem iværksætteri og selvstændig virksomhed.

Starter du hos mig i et coachingforløb med fokus på dit iværksætter projekt finder du ingen mere engageret end mig. Jeg går 120% ind i alle projekter og lever mig ind i dit projekt som var det mit eget. Jeg bruger mine mange erfaringer til at øse af min viden vedr. opstart af virksomhed og jeg bruger min lange erfaring som coach til at holde dig til ilden, motivere dig og opretholde momentet og troen på dig selv og dit projekt.

Kombinationen af mine skills og erfaring som iværksætter og coach giver, i al beskedenhed, en sparringspartner, ud over det sædvanlige. Vi kommer 360 grader rundt om dig og dit projekt – mennesket og projektet inddrages i en helhedsproces og det giver resultater, det lover jeg dig. læs min profil hér
View Bo Lauenborg's LinkedIn profileView Bo Lauenborg’s profile

Book tid eller kontakt mig her